google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Разградчани гостуват на третия в Югоизточната Трета лига

Лудогорец ще стартира участието си в турнира за Купата на България с гостуване на Розова долина в Казанлък. Срещата е днес от 13:30 ч. като “орлите” са абсолютни фаворити за победата. Букмейкърът Winbet дава 1.04 коефициент за победа на шампионите, така че се очаква разгромен успех за тима на Анте Шимунджа. “Зелените” ще бъдат без някои основни футболисти, които са с националните си отбори, но това надали ще им попречи да продължат към 1/8-финалите.

Тимът на Лудогорец имаше натоварен график през есента заради участието в групите на Лига Европа, но все пак се представя добре и на вътрешния фронд. Отборът е в серия от 6 поредни срещи в българския шампионат без загуба. Възпитаниците на Анте Шимунджа завършиха наравно 1:1 с ЦСКА 1948 у дома в последния си мач, с което изостават на пет точки от лидера ЦСКА. Все пак Лудогорец до края на годината ще играе отложени мачове със Славия и Левски, така че може да навакса.

Розова долина се подвизава в Югоизточната Трета лига и заема 3-ото място във временното класиране. “Розите” се намират в добра форма, след като записаха 6 победи и 2 равенства в изминалите осемс срещи. Те изостават на 4 точки от лидера Несебър. Розова долина елиминира Янтра Габрово в миналия кръг на турнира за Купата, като сега има честта да посрещне в Казанлък най-силния отбор в България в последните 10 години. Очаквано Winbet не дава шансове на Розова долина и макар Лудогорец да бъде с много промени в състава, най-вероятно ще спечели двубоя убедително.