WinBet очаква победа на Тотнъм срещу Нюкасъл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Отборът на Тотнъм ще се надява да надгради впечатляващата си победа от миналата седмица над Саутхемптън, тъй като се готви да приеме Нюкасъл Юнайтед в третия кръг на Висшата лига. Двубоят е днес от 16:00 ч. в Лондон като букмейкърът WinBet.bg дава сериозно предимство на “шпорите” да спечелят срещата. Коефициентът за краен изход 1 е 1.47, докато равенството е оценено на 4.80, а ставката за победа на Нюкасъл е 7.20.

Тотнъм започна колебливо в кампанията 2020/21. “Шпорите” стартираха сезона си с поражение с 0:1 от Евертън, като не успяха да се справят с организираната защита на Карло Анчелоти и липсваше острота в атака. Последва доминираща победа с 5:2 на Сейнт Мери срещу Саутхемптън, като Хьон-мин Сон вкара четири гола с помощта на четири асистенции на Хари Кейн. Междувременно, Тотнъм постигна и две победи в турнира Лига Европа, като елиминира Локомотив Пловдив и Шкендия. Въпреки това, натискът ще бъде огромен върху Жозе Моуриньо, който ще иска да надгради невероятната победа над “светците” и да запише първата си победа у дома през този сезон. Португалският тактик посочи липсата на форма като една от причините за поражението на клуба от Евертън. Те обаче успяха да покажат много по-добър футбол срещу Саутхемптън и сега са фаворити в Winbet за успеха срещу “свраките”.

Нюкасъл Юнайтед, подобно на опонентите си, се радваха на победа и поражение във Висшата лига досега. Те откриха сезона си с победа с 2:0 над Уест Хем Юнайтед, което беше повече от убедително. Следващия уикенд те паднаха от Брайтън с 0:3 и развалиха добрите впечатления от мача с “чуковете”. Дали Нюкасъл е способен отново да спечели в Лондон и да поднесе изненада ще разберем в неделния следобед, като двубоят може да следите НА Живо в winbet мобилна апликация.

Новини около съставите

Тотнъм

Очаква се Тотнъм да остане без трима играчи преди този мач, двама от които са новите попълнения Серхио Регилон и Гарет Бейл . Очаква се Регилон да бъде готов за следващия мач, докато на Бейл може да отнеме известно време, преди да направи повторен дебют за “шпорите”. Джафен Танганга също е аут за мача поради контузия. Жозе Моуриньо няма голям избор в защитата и той може да бъде принуден да пусне Бен Дейвис в пети пореден мач, който се провежда в рамките на две седмици. Райън Сесененьон е опция за португалеца, но досега е бил в немилост в състава на “шпорите” и почти сигурно ще стартира от пейката. От противоположната страна Мат Дохърти ще се завърне като десен бек, след като получи почивка срещу Шкендия в четвъртък. В центъра на отбраната ще действат Ерик Дайър и Тоби Алдервейрелд пред вратаря Уго Лорис. В средата на терена Моуриньо ще заложи на Ло Селсо, Уинкс и Хойберг, докато нападението ще бъде водено от Сон, Кейн и Моура.

Нюкасъл

За разлика от своя колега, мениджърът на гостите Стив Брус има доста повече контузени играчи. Този списък започва с титулярния вратар Мартин Дуввравка и завършва с нападателя Дуайт Гейл, а Пол Дъммет, Мати Лонгстаф и Фабиан Шер също са контузени. Алън Сен-Максимин получи травма срещу Брайтън и участието му ще бъде определено по-късно чрез фитнес тест. Същото важи и за Джамал Луис, който получи неприятно порязване близо до окото си, докато Киърън Кларк ще пропусне поради проблем с бедрото. при отсъствието на Дубравка, на Карл Дарлоу ще започне на вратата, а пред него ще действат Манкийо, Ласелс, Фернандес и Люис, ако е готов за двубоя. В средата на терена ще започнат Хейдън, Шелви, Сен-Максимин и Хендрикс, докато в атака ще действат Калъм Уилсън и Джоелинтон.

Статистика преди срещата

  • Тотнъм и Нюкасъл Юнайтед са се изправяли един срещу друг 50 пъти във Висшата лига, като двата отбора са спечелили по 22 мача при шест са равенства.
  • В последните пет срещи между двата тима, “шпорите” спечелиха четири мача, докато Нюкасъл спечели само един.
  • Тотнъм вкара седем гола в последните пет мача срещу Нюкасъл, а допусна само три.
  • В 11-те срещи между Жозе Моуриньо и Стив Брус, първият никога не е губил – печели девет от тях.
  • Шпорите спечелиха три от последните си пет мача във Висшата лига, докато Нюкасъл загуби три от последните си пет срещи

Ако очаквате Тотнъм да спечели предстоящия мач и мислите да залагате на срещата, то може да се използвате winbet бонус регистрация, за да заложите на двубоя, като тази оферта е за всички нови клиенти на WinBet.