WinBet очаква Реал Мадрид да победи Еспаньол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Реал Мадрид се изправя срещу последния в класирането в “Ла Лига” – Еспаньол, като двубоят е тази вечер от 23:00 ч. в Каталуния. “Белият балет” ще се стреми да спечели мача и да дръпне с две точки пред Барселона на върха в класирането. Букмейкърът Уин Бет BG предвижда успех за “лос бланкос”, след като коефициентът за краен изход 2 е 1.44.

Реал Мадрид и Барселона водят оспорвана борба за първото място в испанското първенство през цялата кампания, като титлата може би ще се реши в края на кмапанията. Докато Реал Мадрид влезе през уикенда като лидер, Барселона се придвижи към върха, въпреки че загуби точки срещу Селта Виго, като двубоят на “Естадио Балаидос” завърши при равенство 2:2 в събота. Тази вечер Реал Мадрид ще има възможност да изгради преднина от две точки на върха в класирането. Впечатляващите им изпълнения и резултати наскоро са следствие най-вече на партньорството между Еден Азар и Карим Бензема, което носи победи за тима от възобновяването на футбола в Испания. Последният им мач завърши с успех с 2:0 срещу Майорка у дома след голове на Винисиус Жуниор и Серхио Рамос.

Предстоящият опонент на Реал Мадрид – Еспаньол, е на последното 20-то място с едва 24 точки. Победа, колкото и да е невъзможна, ще ги изкачи до 18-то място, след като съперниците им в битката за оцеляване Леганес и Майорка загубиха точки в събота. За да добавят към проблемите си, домакините уволниха своя треньор Абелардо Фернандес, заменяйки го със спортния директор Франсиско Руфете до края на сезона. В последния си мач тимът на Еспаньол загуби с 0:1 срещу Бетис, както повечето залагащи в УинБет очакваха, като бившият бранител на Барселона – Марк Бартра, донесе трите точки на севилци.

Еспаньол новини около състава

Еспаньол ще бъде с почти всичко най-добро в предстоящия мач, като контузени са единствено Дидак Вила и Себастиян Корчиа. Остава да видим в каква формация ще избере временният наставник на тима Франсиско Руфете. Очаква се Еспаньол да излезе в схема 4-4-2, както в последните мача. Диего Лопес ще бъде на вратата на домакините, а пред него трябва да действат Хави Лопес, Адриа Педроса,с Бернардо Еспиноса и Леандро Кабрера. Очаква се Ву Лей и Сержи Дардер да започнат по крилата кято десен и ляв полузащитник. В центъра на трена пък ще бъдат Марк Рока и капитан Дейвид Лопес. Рока досега се представя страхотно за Еспаньол през този сезон и е свързан с преминаване в Арсенал. Нападението на домакините срещу Реал пък ще бъде водено от Джонатан Кайери и Раул де Томас.

Реал Мадрид новини около състава

Зинедин Зидан ще бъде с много отсъстващи за неделната среща, но наличието на невероятна дълбочина на отбора ще помогне да направи един силен стартов състав. Лукас Васкес, Лука Йович и Начо Ернандес ще пропуснат мача поради контузии, докато Лука Модрич и Ферланд Менди няма да пътуват за Барселона поради наказание. Реал ще започне мача в схема 4-3-3 като на вратата ще бъде Тибо Курота, а пред него ще действат Марсело, Рамос, Варан и Карвахал. В средата на терена в отсъствието на Модрич ще започне Валверде, който ще си партнира с Кроос и Каземиро. Нападението на Реал ще бъде водено от Азар, Бензема и Винисиус като и тримата са в много добра форма и може да залагате на тях в пазарите за голмайстори в букмейкъра winbet.

Статистика

  • Еспаньол спечели само един от последните си 10 мача срещу Реал Мадрид, победа с 1:0 през февруари 2018 г., докато Реал Мадрид спечели останалите 9 двубоя
  • Реал Мадрид успя да вкара 30 гола срещу Еспаньол в последните 10 мача, допускайки само три попадения
  • Лос Бланкос са запазили 8 сухи мрежи в последните си 10 срещи срещу Еспаньол
  • Реал Мадрид получи червен картон и в двете си последни срещи с Еспаньол – Ферланд Менди през декември 2019 г. и Рафаел Варан през януари 2019 г.
  • Карим Бензема е най-резултатният играч за Реал Мадрид този сезон със 17 попадения, като французинът има и 6 асистенции на сметката си

Головата форма на Карим Бензема е впечатляваща в последно време и коефициентът за французина да се разпише в мача с Еспаньол в WinBet е 1.90. Ставката Бензема да вкара първия гол в мача пък е 3.85 и това е добра опция за залог с winbet бонуси за нов клиент, който букмейкъра предлага на новите си потребители.