WinBet очаква убедителен успех за Байерн срещу Айнтрахт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Има ли някой, който може да спре Байерн в момента? Един от отборите, който изглежда не е добре подготвен за това, е Айнтрахт Франкфурт, който гостува на “Алианц Арена” днес от 19:30 часа. Според  Winbet Залог на спорт, отборът на Байерн Мюнхен ще постигне убедителна победа в срещата, тъй като баварците са огромен фаворит за успеха.

Байерн очакваше труден мач миналия кръг в германската столица, но това, което ги посрещна, беше изненадващо плахо представяне от Унион Берлин, което позволи на Байерн Мюнхен да поеме пълен контрол върху срещата. Победата им с 2:0 бе справедливо отражение на битката на терена, в която шампионите по-скоро пестяха сили през първите си състезателни 90 минути след повече от два месеца, а авансът им на върха остана от 4 точки пед втория Борусия Дортмунд.

В интерес на истината Байерн рядко създаваше положения за гол, докато Робърт Левандовски не вкара от дузпа в 40-ата минута. Полският нападател отбеляза в седем от последните си осем участия в лигата и ще се стреми да вкара гол срещу Айнтрахт. Байерн играе и добре в защита, тъй като има 7 сухи мрежи в изминалите си 9 двубоя. По-важното е, че тимът е в страхотна форма. Победата срещу Унион бе пета поредна, като тимът е вкарал 17 гола за този период и е допуснал само един. Байер има единадесет победи от последните дванадесет мача в Бундеслигата, изпускайки само 2 от 36 възможни точки. Домакините са във впечатляваща форма, която би трябвало да им помогне да вземат реванш за унищожителното поражение с 1:5 от Айнтрахт през първия полусезон.

Айнтрахт Франкфурт е на 13-ото място във временното класиране след 8 победи, 4 равенства и 13 загуби от началото на сезона. “Орлите” загубиха с 1:3 от Борусия Мьонхенгладбах при подновяването на Бундеслигаата. Те се оказаха с пасив от два гола още преди да изминат 10 минути от срещата. Айнтрахт изигра най-силния си мач в лигата срещу Байерн у дома като спечели с 5:1 в 10-ия кръг. Но отборът е в много слаба форма през 2020 година. Тимът загуби на терена на Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд с по 0:4, така че е доста вероятно да регистрира голяма загуба в Мюнхен.

Айнтрахт няма победа в Мюнхен в Бундеслигата от 2000 г. насам, губейки 14 от 15-те си гостувания. Байерн вкара четири или повече гола в пет от двубоите си в Бундеслигата у дома през този сезон. Франкфурт пък допусна четир иили повече гола в три от своите визити в лигата. Така че като нищо Байерн може да вкара над 3.5 гола и на тази опция може да заложите с winbet бонус старт, който ще увеличи вашите средства за залагане.