Winbet Плейофи – новото име в Суперлигата по волейбол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Winbet е основен спонсор за финалната фаза на първенството

Битките към титлата в Суперлигата по волейбол вече са Winbet Плейофи

Winbet стана официален спонсор на финалната фаза от Суперлигата по волейбол за мъже, след която ще стане ясен шампионът на България за сезон 2020/2021. Националната волейболна лига и водещата гейминг компания сключиха партньорство, а според него двубоите вече ще се наричат Winbet Плейофи, а двубоите между достигналите до битката за шампионската титла ще се наричат Winbet Финали.

„Националната волейболна лига и Суперлигата вече имат суперпартньор за финалната фаза на мъжкото първенство. Щастливи сме да обявим сътрудничеството си с Winbet – компания, доказала грижата си за българският спорт и инвестираща в развитието на родния волейбол. Редовната фаза предложи изключително интересен продукт, голяма интрига и множество неизвестни до последния момент. Навлизайки в елиминационната фаза за определеляне на шампиона и приближавайки края на сезона, емоциите ще стават все по-силни. Вярвам, че и волейболът, и ние ставамепо-силни и го правим като отбор. Вече играем в един отбор с една от компаниите, чиято философия подкрепя спорта, а сега даде и името на предстоящите фази от сезона на Суперлигата. 50% от приходите ще отидат директно за клубовете.

Благодарим от името на волейболните клубове за това стратегическо партньорство, което вярваме, че ще се развива и за в бъдеще.“, заяви председателят на Националната волейболна лига Атанас Гаров.

„Подкрепата за българския спор е неразделна част от стратегическият план за развитие на Winbet. Тя е естествено продължение на сътрудничеството ни с няколко от водещите волейболни клубове в България, както и е знак за нашият дългосрочен ангажимент към развитието на волейбола в България. Ние смятаме, че в лицето на Националната волейболна лига и Суперлигата имаме едни надеждни партньори с които да постигнем много. Желаем успех на всички отбори, които заслужиха мястото си в Winbet Плейофи.“, коментрира маркетинг мениджъра на компанията Десислава Колева – Иванова.

А ето я и програмата на Winbet Плейофи от волейболната Суперлига:

1/4-финали:

23 март:

  • 17:30 ч. „Марек“ – „Монтана“
  • 18:30ч. „Нефтохимик“ – „Добруджа“ – пряко по Diema Sport 2

24 март:

  • 18:30ч. „Левски“ – „Дунав“ – пряко по Diema Sport 2
  • „Хебър“ – „Локомотив“ Пловдив

26 март:

  • 18:00ч. „Монтана“ – „Марек“
  • 18:30ч. „Добруджа“ – „Нефтохимик“ – пряко по Diema Sport 2

27 март:

  • 18:00ч. „Дунав“ – „Левски“
  • 18:30ч. „Локомотив“ Пловдив – „Хебър“ – пряко по Diema Sport 2

Евентуални 3-ти срещи от ¼-финалите:

28 март:

  • 17:00ч. „Нефтохимик“ – „Добруджа“
  • „Марек“ – „Монтана“

29 март:

  • 18:30ч. „Левски“ – „Дунав“
  • „Хебър“ – „Локомотив“ Пловдив

 

Diema Sport 2 ще предложи пряко излъчване на една среща, ако има трети решителен двубой в сериите

¼-финалните плейофи се играят до две победи от общо три срещи.