WinBet предвижда победа за Барса срещу Севиля тази вечер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Барселона ще се върне в действие в петък вечерта, когато Севиля ги приема на стадион “Рамон Санчес Писхуан” в може би най-важният мач на каталунците до края на сезона. Уинбет предложението за залог е предимство на “блаугранас” да спечелят срещата, след като коефициентът за успех на тима на Кике Сетиен е 1.96, докато ставката за победа на Севиля е 3.95.

Севиля са в добрa форма под ръководството на Юлен Лопетеги този сезон, като резултатите им се подобриха от началото на годината. Севилци загубиха само два мача във всички състезания досега през 2020 г., като последното им поражение бе през февруари. След възобновяването на Ла Лига те спечелиха един от двата си мача – 2:0 срещу Бетис у дома, като в момента са трети в класирането и в добра позиция да завършат сезона в топ 4.

Барселона, от друга страна, започна слабо настоящата кампания, в резултат на което шампионите освободиха Ернесто Валверде и Кике Сетиен пое отбора в началото на годината. Рекордът им на чужд терен е доста слаб, като тимът спечели само 6 от 14-те си мача като гост. Те обаче спечелиха и двата си мача след завръщането си в действие с обща голова разлика 6-0 срещу отборите на Майорка и Леганес.

Първата среща между Барса и Севиля на „Камп Ноу“ през октомври миналата година, завърши с победа за Барселона с 4:0, като Луис Суарес, Артуро Видал, Усман Дембеле и Лионел Меси се разписаха. WinBet очаква отново Барселона да бъде краен победител срещу Севиля, но дали това ще се случи?

Севиля новини около състава

Юлен Лопетеги няма сериозни проблеми в състава преди домакинството на Барселона. В петък мениджърът на Севиля ще разполага с всичко най-добро. Севиля най-вероятно ще започне във формация 4-3-3, като Томаш Ваклик ще заеме обичайното си място на вратата. Ваклик ще има четирима бранители пред себе си, като Регийон ще се пребори с Ескудеро за титулярно място отляво. Хесус Навас, Жул Краунде и Диего Карлос, който е свързан с преминаване в Ливърпул, ще бъдат още в защитната  линия. В средата на терена Фернандо ще играе като дефанзивен халф, а Банега и Джордан ще му правят компания. Нападението на тима ще бъде водено от Окампос, Люк Де Йонг и Мунир.

Барселона новини около състава

Наставникът на гостите Кике Сетиен няма да може да разчита на наказаните Френки де Йонг и Серхи Роберто, докато Усман Дембеле е контузен. Пред вратаря Марк-Андре тер Щеген ще започнат Семедо, Пике, Ленгле и Алба. В отсъстивето на Френки де Йонг, в средата на терена титуляр ще бъде Видал, докато Ракитич и Бускетс ще действат заедно с чилиеца в полузащитата. В нападение Кике Сетиен без съмнение ще заложи на Лионел Меси и Антоан Гризман, като техен партньор може би ще бъде Мартин Брейтуейт. Луис Суарес и Ансу Фати ще останат резерви.

Статистика преди срещата

  • Севиля не успя да спечели нито една от последните си осем срещи с Барселона в Ла Лига, като последният им успех над каталунците бе през октомври 2015 г.
  • Севиля не са загубили нито един от последните си осем мача във всички състезания
  • Барселона е спечелил само 43% от гостуванията си в “Примера Дивисион” този сезон
  • “Каталунците” допуснаха гол в 7 от последните си 8 визити във всички турнири
  • Откакто се присъедини към Барса през сезон 2012-13 г., нито един защитник не предостави повече асистенции в първенството от Жорди Алба (40)
  • Лионел Меси участва в 16 от последните 20 гола на Барселона в Ла Лига, като вкара осем пъти и направи толкова асистенции

Предстоящият двубой между Севиля и Барса със сигурност ще бъде много оспорван, като тежък мач за “каталунците” очакват някои от играчите в WinBet букмейкър. Доста клиенти на спортния букмейкър може да заложат със своите УинБет бонуси за спорт на победа на Севиля, тъй като Барселона са колебливи като гости, а коефициентът за успех на домакините е доста изкушаващ.