google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Онлайн букмейкърът WinBet предлага залози на едни от най-добрите коефициенти за съботните двубои от петия кръг в беларуската Висша лига. На всичките 4 мача от шампионатa на Беларус може да залагате днес в Уинбет online като на всяка среща има много оцпии за залози.

В 14:00 ч. стартира първия мач от първенството като един срещу друг излизат Ислоч и Славия Мозир. Букмейкърът WinBet дава предимство на домакините да спечелят мача с 2.15 коефициент, докато ставката за победа на Славия е 3.45. Гостите са по-напред в класирането като заемат 5-ото място, така че те може и да имат сили да спечелят двубоя. Съставът на Ислоч пък е на 11-ата позиция, но разликата между двата тима е само една точка. В миналия кръг Ислоч загуби с 1:3 на терена на шампиона Динамо Брест, а Славия Мозир направи 0:0 у дома срещу Рух Брест.

Именно тимът на Рух Брест е следващият замесен отбор в програмата на беларуската Висша лига за събота. Рух приема ФК Минск от 16:00 ч. като шансовете за успех на двата отбора са равни според онлайн букмейкърите. Рух Брест влиза в тази среща с актив от 4 точки, като заема 14-ото място. Домакините не успяха да вкарат гол в последните си три мача в лигата и взеха само точка за този период. В последния си мач у дома те остъпиха с 0:1 на Енергетик. Гостите от Минск пък не успяха да се разпишат в предходните си две срещи, записвайки две поражения. В миналия кръг Минск бе разбит с 0:3 от БАТЕ Борисов у дома, с което регистрира първо поражение на собстен терен за сезона.

В 18:00 ч. днес, тимът на Динамо Брест гостува на Витебск. УинБет предлага 1.69 коефициент за победа на шампионите, докато краен изход 1 е оценен на 5.20 коеф. Докато противниците на Витебк досега бяха сравнително слаби – никой от тях не завърши в топ шест през миналия сезон, те трябва да се изправят лице в лице с настоящите шампиони във Висшата лига в Беларус. В първите си 4 мача Витебск успя да вземе 7 точки и се намира в първата половина на класирането, но дали може да затрудни отбора на Динамо Брест? Динамо загубиха у дома си от Славия Мозир преди няколко седмици и откриха сезона у дома с реми срещу новака Смолевичи. Победа обаче в Слуцк и в последния им мач срещу Ислоч ги постави в прилично положение като заемат шестото място в момента и ще се стремят да прогресират в класирането с успех срещу Витебск.

Ако сте нов играч в букмейкъра WinBet, за срещите от беларуската Висша лига може да правите залози с УинБет спортен бонус, който се активира веднага след първи депозит.

Богатата съботна програма с футбол от Беларус завършва с мач от 20:00 ч. между БАТЕ Борисов и Торпедо-БелАЗ. БАТЕ влиза като фаворит в двубоя с 1.52 коефициент за победа. Домакините подобриха формата си и спечелиха изминалите си два шампионатни мача като вкараха 4 гола и запазиха 2 сухи мрежи. В събота вечер те приемат лидера преди началото на кръга Торпедо-БелАЗ, който има 3 победи и 1 поражение през сезона. В миналия кръг Торпедо надви Енергетик с 2:0 у дома, но в последния си мач на чужд терен се представи слабо и загуби с 0:2 от Динамо Минск, така че БАТЕ ще търси задължителна победа, за да се установи в челото на класирането.