WinBet със залози за втория кръг в беларуската Висша лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Онлайн букмейкърът WinBet предлага залози с топ коефициенти на мачовете от втория кръг в беларуската Висша лига. Кръгът ще започне в петък и ще приключи в неделя като първенството на Беларус е единственото в Европа, което не е спряно заради пандемията Covid-19.

Преди седмица 16-те отбора в беларуската Висша лига поставиха началото на сезона. Получиха се някои изненадващи резултати, като например поражението на гранда БАТЕ Борисов с 1:3 от Енергетик, както и равенството на шампиона Динамо Брест срещу Смолевичи у дома – 1:1.

В петък в Уинбет платформата за залози ще може да залагате на два мача от втория кръг на първенството на Беларус. Отборите на Торпедо Белаз Жодино и Белшина Бобруйск поставят началото на футболния уикенд в страната с мач от 17:00 часа. Торпедо Белаз спечели като гост с 1:0 срещу Шахтьор Солигорск в първия кръг и ще бъде амбициран за нов успех. Техният съперник пък допусна поражение с 1:3 от ФК Минск у дома. За знак 1 може да заложите на 1.64 коефициент в сайта на УинБет, като това изглежда добра оферта предвид първите представяния на отборите.

Вторият мач в петък вечер е между Рух Брест и Енергетик БГУ. Гостите от Енергетик започнаха със страхотна победа новия сезон с 3:1 срещу БАТЕ Борисов на собствен терен. Въпреки че бяха аутсайдери в букмейкърите, играчите на Енергитик се пребориха за победата срещу най-силния тим в страната. Сега те имат гостуване на новака Рух Брест, който в първия кръг надигра Динамо Минск с 1:0 далеч от дома. Двата тима ще преследват втори пореден успех в първенството като WinBet дава леко предимство на гостите.

В събота УинБет ще предлага цели 4 мача от беларуската Висша лига. Дербито на Минск между ФК Минск и Динамо Минск е от 16:00 ч., а два часа по-рано БАТЕ Борисов гостува на Славия Мозир – това са двата най-интересни сблъсъка на 28 март. В неделя пък Неман Гродно е домакин на Витебск в по-интригуващия мач като домакините са фаворити за успех с 2.42 коеф.

На беларуската Висша лига може да залагате с УинБет начален бонус, ако все още нямате регистрация в букмейкъра.