Winbet Слот Турнир с 40 000 лв. Награди за Всички Активни Играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нов пролетен слот турнир от Winbet за всички лоялни клиенти. 40 000 лв. награден фонд ви очакват.

Слот турнирът на WINBET има за раздаване невероятни печалби, тъй като общият награден фонд на промоцията стига до 40 000 лева. Това определено е много добра новина за активните играчи на оператора. Турнирът приключва на 07.05.23 г. в полунощ, така че все още имате време да станете един от победителите! Ежедневно ще бъдат актуализирани класирания, за да могат потребителите да следят кое място заемат.

Залог на стойност 10 лв. ще получи 1 точка в класирането, а залог, направен с 20 лв., ще получи 2 точки. Ако направите залог на стойност 100 лв., то вие ще получите 10 точки. Внимание: Залози с бонус средства няма да бъдат зачитани за квалифициращи в рамките на промоцията.

Вашите награди в дневните класирания ще получите като безплатни завъртания, но само на подбрани игри на EGT Digital.

Генералното класиране ще бъде обявено в последния ден на турнира. Всички победители ще получат наградите си, които ще бъдат налични в клиентските им профили, 12 часа след края на турнира. Играчът, който ще заеме първото място в генералното класиране, ще спечели 2500 лв. Вторият играч ще получи сумата от 1500 лв., а третият – 1000 лв. и т.н. Допълнителни подробности можете да прочетете на www.winbet.bg.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!