WinBet ще е новият генерален спонсор на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Съвсем скоро отборът на Левски ще обяви нов генерален спонсор – това ще бъде родната букмейкърска компания Winbet Bg. Любопитното е, че УинБет е сред спонсорите на ЦСКА-София, като името на компанията е позиционирано на гърба екипите на “червените”, както и на стадион “Българска армия” и на официалния сайт на “армейците”.

На този етап все още липсва официално потвърждение за това от Winbet или клуба от “Герена”. Но след като по-рано днес стана ясно, че “сините” вече са собственост на Наско Сираков, който притежава мажоритарния пакет акции, няма формални пречки отборът да сключи сделка с нов спонсор.

Winbet ще замени отпред на екипа на “сините” друга букмейкърска компания – Национална лотария. До момента “сините” бяха с четирите 7-ци на фланелките си, но още през зимата стана ясно, че компанията няма как да продължи да изпълнява задълженията си по договора заради запорирани сметки.

Още от миналия месец се носят слухове, че Winbet ще налива пари в Левски. През миналата седмица имаше все повече информации за това, а днес босът на друг букмейкър – efbet, Цветомив Найденов, обяви, че WinBet ще е новият генерален спонсор на “сините”.

Имаше информации, че Efbet, който е спонсор на родното първенство и много клубове, сред които шампиона Лудогорец (а в миналото и на Левски), също има интерес да спонсорира тима от “Герена” след оттеглянето на Национална лотария. Това обяви самият Цветомир Найденов. Но явно няма да се случи, като Ефбет ще продължи да бъде основен спонсор само на ЦСКА 1948.