Winbet Турнир с Игрите на Skywind и 40 000 лв. Награден Фонд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
40 000 лв. Награди Очакват Клиентите на Winbet Избрали да Играят Някои от Предложенията на Skywind в сайта на оператора

WINBET има огромното удоволствие да Ви представи чисто новата налична промоция за селектирани игри Sky Wind, която очаква активните клиенти на букмейкъра.

Промоцията стартира на 10.04.2023 г. и ще приключи на 16.04.2023 г., точно в  23:59 часа. Този ексклузивен турнир предлага награден фонд 40 000 лева. Играчите печелят, реализирайки печалби чрез наличната функционалност „Купи бонус“. Селекцията от игри можете да откриете в раздела Казино на winbet bg. Важно правило е, че в настоящия турнир могат да се включат само и единствено печалби, направени чрез горепосочената функция. Ако реализирате печалба, която не е в рамките на тази функция, тя няма да бъде валидна.

Петдесетте играча, които постигнат най-високия сбор печалби, още на същия ден ще се сдобият със страхотни награди и това им осигурява правото на участие както в дневни класирания, така и в генералното класиране, които ще бъдат изложени на уебсайта на WINBET.

Игрите, които са валидни за турнира са: 8 Tigers Gold Megaways, Alive Megaways, Big Buffalo Badlands, Big Buffalo Megaways, Big Top Bonanza Megaways, Dance with the Devil, Disco Mania Megaways Merge, Fruitopolis, Judge and Jury Megaways, Max Chance and the Safari Secrets, Nunchucks Chicken и Witchin Winnin.

Всички награди от класиранията за деня ще се добавят като свободен баланс и за целта не се изисква допълнително разиграване. Потребителят, който е на челното място в дневното класиране, ще получи награда от 1000 лв., вторият ще получи сумата от 500 лева, третият – 400 лева и т.н.

Първенецът в генералното класиране ще получи 2000 лв., класираният на второ място – 1000 лв., третият – 1000 лв. и т.н.

Пълните условия, правила и класирания можете да проверите на winbet.bg.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост!