WINBET влиза в партньорство с БФТенис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Букмейкърът ще спонсорира националите ни за Купа Дейвис и най-големите турнири у нас през новия сезон

Българската федерация по тенис сключи ключово партньорство с букмейкърския оператор WINBET.

Според договора, хазартната компания ще бъде генерален партньор на федерацията за организирането на най-големите състезания по тенис на национално и международно ниво у нас през сезона. Първите такива събития ще са държавните лични първенства за мъже и жени в София още този месец, както и държаваното отборно първенство, което ще се проведе през октомври в Пловдив.

Освен това, WINBET ще е спонсор и на националния ни отбор за Купа Дейвис срещу Ел Салвадор. Мачовете там са планирани за септември.

Отличнит връзки между компанията и федерацията датират още от 2018 година, когато букмейкърът подкрепи организацията на Sofia Open.

“Щастливи сме, че WINBET и БФТ отново ще си партнират за някои от най-значимите тенис събития в България през тази година. Това сътрудничество е част от дългогодишната и последователна политика на нашата компания в подкрепа на българския спорт. Пожелаваме успех на федерацията в нейната мисия за популяризиране и развиване на този толкова успешен за България спорт и вярвам, че партньорството ни ще помогне за това”, заяви за медиите главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева – Иванова.

“WINBET подава ръка на БФТ и българския тенис и сме уверени, че с това партньорство ще допринесем за развитието на спорта у нас. Страната ни има много талантливи състезатели, които чрез настоящото споразумение ще получат възможност да продължават развитието си, да участват в много турнири и да се изкачват в европейските световните ранглисти”, сподели от своя страна президентът на БФТ Стефан Цветков.