Winbet Застраховка Колонка за Множествени Залози
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Върни част от загубените средства, ако имаш една губеща селекция в правата колонка

Късметът не е с вас? Това вече не е проблем с Winbet. Застраховка Колонка е едно от най-новите и актуални предложения на родният оператор, който ви дава възможност да се застраховате при залог на по-рискованите прави колонки. И ще ви награди с безплатен залог, ако една от вашите прогнози във фиша се окаже неуспешна.

В играта ще участват само талони със 3 или повече пазари под формата на права колонка и е необходимо само една от селекциите да е губеща. Winbet връща част от загубените средства, като какъв процент ще бъде възстановен зависи от общият брой селекции в електронният фиш за залози.

Какви са условията на промоцията?

Залозите, считани за квалифициращи са поставени на футболни залози с 3 до 30 селекции. Всеки един мач във фишът има изискване за минимален коефициент от 1.50. Ако един от маркетите във фишът ви не отговаря на това изискване, вие няма да можете да се възползвате от „Застраховка Колонка“.

Застраховка Колонка не важи за залози на живо. Също няма да бъде активирана ако уредите предварително залозите си с Cash-Out или добавите срещи със залог на следните маркети:

  • Азиатски хендикап;
  • Азиатски гол линии;
  • Равенство няма залог.

Минималният залог, класиращ ви за офертата е в размер на 5лв. В зависимост от броят на селекциите пък ще бъде изчислен и процентът, който ще получите обратно. За 3 селекции получавате 5 % от стойността на залога си, а всички фишове с над 20 селекции ще получат целият си залог обратно.

Максималната сума, която можете да получите от „Застраховка Колонка“ е в размер на 1000лв. Класиралите се за тази оферта ще могат да получат средствата си в раздел „Моите оферти“ в игралният профил.