Добави коментар

Вчерашното отказване Витоша (Бистрица) от участие във Втора лига, което изненада мнозина, ще доведе до сериозни размествания на временното подреждане, като три отбора най-вероятно ще загубят по три точки от актива си, а други три – по една.

Наредбата на Българския футболен съюз гласи, че резултатите на тима от Бистрица от началото на първенството трябва да бъдат анулирани.

Бърза справка показва, че най-ощетени ще бъдат Янтра (Габрово) и Локомотив (Горна Оряховица), които след загубата на три точки, спечелени в мачовете с Витоша, ще се сринат съответно на 15-о и 16-о място, оставяйки зад себе си единствено Нефтохимик (Бургас).

Лудогорец II също би трябвало да загуби три точки, но неговият актив е далеч по-солиден и дори след редуцирането, отборът от Разград ще остане в горната половина на таблицата.

Гонещият промоция Хебър, както и Созопол и Спортист (Своге) ще се разделят с по eдна  точка, тъй като завършиха мачовете си с Витоша наравно.

Обновеното класиране във Втора лига ще бъде официализирано след решението на Спортно-техническата комисия при БФС за изваждане на отбора от Бистрица от групата. Очаква се това да стане в близките дни.

Добави коментар
Гласувай: