google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не сме доволни от загубата, но трябва да знаем, че това не е шампионата, а ние искаме да сме шампиони", каза той след мача с ЛАСК Линц.

Звездният халф на ЦСКА – Амос Юга, сподели мнението си след поражението с 1:3 от ЛАСК Линц в контролна среща, която се състоя в Турция.

Снажният футболист говори за шансовете на “червените” за титлата и изрази надежда, че столичният гранд ще финишира пред Лудогорец.

„Играхме срещу много сериозен отбор. Първите 10 минути беше трудно, защото не знаехме как да пресираме. След това бяхме на по-добро ниво. Имахме ситуации, бяхме по-агресивни, въпреки че получихме два гола. Когато имаш възможност, трябва да вкараш, но ние не успяхме”, заяви Юга.

“Всички сме доволни от лагера, искахме да играем срещу сериозни съперници. Искаме да сме шампиони на България, а не на зимната подготовка. Добре е сега да губим, защото няма да се отпуснем в началото на полусезона. Не е добре да губим, трябва да печелим, но така се вижда къде са ни грешките. Не сме доволни от загубата, но трябва да знаем, че това не е шампионата, а ние искаме да сме шампиони”, продължи той.

“Ще опитаме да сме пред Лудогорец. Трудно се става шампион, имаме още много мачове. Най-важни ще са първите срещи, защото ако загубим точки, Лудогорец ще се възползва от това. Трябва да се фокусираме върху себе си. Ако играем както през есента, имаме своите шансове. Ако правим грешки, ще бъде много трудно”, допълни още Амос Юга.