Юлиан Ненов: “Ще излезем много по-мотивирани на баража”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Авторът на хеттрик в днешната среща смята, че отборът му ще играе по-добре срещу Етър

Героят на Ботев (Враца) Юлиан Ненов е убеден, че неговият тим ще успее да запази мястото си в Първа лига, побеждавайки Етър в предстоящия бараж на 28 май.

“Много трудно беше, защото преди мача имаше напрежение,” заяви Ненов, който днес стана автор на хеттрик при победата на врачани с 5:3 при гостуването на Пирин.

“Една грешна стъпка и изпадаш, но се радвам, че дори успяхме да реагираме при получените два гола. Надявам се срещу Етър да се представим по-категорично и да си решим мача по-рано.

“Дано съм си оставил голове за баража, но имам прекрасни съотборници, който могат да бележат и се надявам и другите да вкарват.

„И четирите отбора в Б група са много качествени. Не е удачно да казвам кой искам да ни е съперник. Треньорът им Веско Великов е работил и тук и ще ги подготви добре, но смятам, че ние ще излезем много по-мотивирани на баража“.

„Не сме мислили, че ще се борим да не изпаднем. Едно браво за тези хора, които ни подкрепиха в Благоевград“, каза той за гостуващите фенове в Благоевград.

„Не обичам преди мача да кажа на съотборниците си, че това е най-важният мач. Ще говорим през седмицата. Преди мача не мисля, че с нещо мога да ги надъхам, ако те сами не се надъхат преди мача, защото знаят, че той е толкова важен.”