google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Или сменяме треньора, или променяме много неща", заяви германецът

Ливърпул прави незадоволителен сезон и има известно напрежение върху треньора Юрген Клоп. Германският специалист обаче обяви, че няма никакво намерение да напуска “червените”, освен ато някой не поиска това от него. Клоп призна, че трябва да се променят доста неща в Ливърпул и в момента има много работа. Специалистът има контракт с “червените” до 2026 г.

“Или сменяме треньора, или променяме много неща. Що се отнася до мен, освен ако някой не го поиска, няма да напускам”, заяви Клоп.

“Това означава, че трябва да променим други неща. Ще видим, това ще стане в бъдеще, не сега”, каза той на пресконференция преди гостуването на Уулвърхямптън във ФА Къп.

“Ако можем да търсим навън и да заменим някои от играчите, това има смисъл. Но ако не можем да доведем никой, не можем и това е ситуацията. Има цял списък от неща, които могат да ви се случат, когато сте треньор, и едно от тях е футболистите да спрат да ви слушат”, заяви германецът.

“В Германия казваме, че треньорът не достига вече до футболистите. Разбирам, че това е впечатлението, което се създава понякога, но определено не е така. Може да зачеркнете това от списъка ви с предположения”, катерогичен бе Юрген Клоп.

Ливърпул е средата на таблицата на Висшата лига, изоставайки с 10 точки от местата за Шампионската лига.