Добави коментар
Шестима футболисти на "бианконерите" са непродаваеми

Италианското издание Гадзета дело Спорт разкрива, че шампионът на Серия „А“ Ювентус е определил шестима футболисти, с които няма намерение да се разделя дори за тях да има изгодна оферта. Според медията Кристиано Роналдо не попада в този списък, а в него място имат млади играчи като Де Лихт, Киеза и Кулушевски.

„Старата госпожа“ не е готова да се раздели в никакъв случай с с Федерико Киеза, Деян Кулушевски, Матайс де Лихт, Артур, Хуан Куадрадо и Данило. Трансферът на всички други играчи не е изключен и те може да напуснат „Алианц Стейдиъм“.

Испанското издание AS пише, че Ювентус е готов да продаде Роналдо срещу сумата 25 млн. евро. Все още обаче „бианконерите“ не са получили оферта за играча, като естествено най-големият проблем за всеки клуб е заплатата на португалската звезда.

Роналдо има договор с Юве до лятото на 2022-ра година, а евентуални приходи от продажбата му ще помогнат на клуба да реши финансовите си проблеми, а и освен това ще се освободи от колосалната заплата на португалеца, която е около 70 млн. евро на година – най-голямата в италианския шампионат Серия А, което е логично предвид класата и постиженията на футболиста.

Добави коментар
Гласувай: