Ювентус иска да върне Милан Шкринияр в Серия А?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът на ПСЖ не е доволен от малкото минути, които получава в Париж

Бившият защитник на Интер, Милан Шкринияр, е сред потенциалните цели на Ювентус за януарския трансферен прозорец, когато “бианконерите” ще търсят заместник на контузения централен бранител Глейсон Бремер.

Очаква се бразилецът Бремер да бъде извън игра поне шест месеца, след като получи сериозна контузия на коляното по време на мача от Шампионската лига срещу РБ Лайпциг. Междувременно Шкринияр не получава достатъчно игрово време в ПСЖ под ръководството на Луис Енрике, като досега е записал само 111 минути в Лига 1. Въпреки високата му заплата от 10 милиона евро на година плюс бонуси, Ювентус изглежда готов да преговаря за евентуална сделка с парижкия клуб, според информация от “Gazzetta dello Sport”.

В интервю за DAZN в неделя спортният директор на Ювентус, Кристиано Джунтоли, потвърди, че клубът обмисля да привлече нов централен защитник през зимата, но решението ще зависи от представянето на отбора: „Все още е много рано да се каже, ще видим как отборът ще реагира и ако има възможности през януари…”.