google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гол на Бремер бе достатъчен за Юве, за да надвие римските "орли"

Ювентус победи високо летящия тим на Лацио с 1:0 в среща от 1/4-финалите на Копа Италия. Единственият гол в срещата вкара защитникът Бремер в края на първото полувреме.

Въпреки силните си изяви в Серия А, тази вечер Лацио не успя да затрудни сериозно защитата на Ювентус на “Алианц Стейдиъм”. Победата пък сложи край на серията от два мача без успех за тима на Масимилиано Алегри. В спор за място на финала за Купата на Италия, Юве ще се изправи срещу големия си съперник Интер.

“Старата госпожа” не допусна нито един удар в очертанията на вратата си през първото полувреме. Ювентус не бе много креативен в нападение, но в 44-ата минута използва своя шанс. Бранителят Бремер засече с глава центриране на Костич и прати топката в мрежата на Луис Максимилиано – 1:0.

След почивката почти нищо на “Алианц Стейдиъм” не се промени. Ювентус действаше с мисъл за защитата, а Лацио не успя да стигне до чисти положения пред Матия Перин.

Ювентус запази крехкия си аванс и достигна полуфиналната фаза на Копа Италия – може би турнирът, който дава реален шанс на Юве да се класира за Европа през следващия сезон, тъй като отборът е 13-ти в Серия А.