google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ювентус ще се опита да се подсили с една от звездите на Реал Мадрид – бразилският бранител Марсело, пише испанският Marca. Футболистът бе желан в Торино преди време най-вече от Кристиано Роналдо, с когото бяха отличен тандем на “Бернабеу”.

Марсело не прави най-добрия си сезон, тъй като имаше контузии, а и сериозна конкуренция в в лицето на Ферлан Менди на същия пост. Бразилецът продължава да бъде атрактивна опция за много от големите отбори в Европа, сред които и Ювентус. “Старата госпожа” имаше сериозен интерес към левия бек на Реал Мадрид  през миналото лято, но тогава до трансфер така и не се стигна. От испанското издание обаче са доста убедени, че през това лято Марсело ще се събере с Кристиано Роналдо в Торино.

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари в момента може да използва само на един типичен ляв бек – Алекс Сандро, така че основна цел през лятото ще бъде подсилване на конкуренцията на този пост.

Според италианския вестник “Ла Стампа”, Ювентус е решен  да предложи 4-годишен договор на Марсело, като се твърди, Реал Мадрид няма да правят пречки на играча, ако той има желание да напусне “Сантяго Бернабеу” и да премине в италианския шампион.

Марсело вече 13 години е част от състава на Реал Мадрид, след като бе привлечен през 2007-а г. от Флуминензе.