google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Торинският Ювентус позволи на феновете да гледат клубна телевизия безплатно, заради ситуацията с епидемията от коронавирус в Италия.

Клубът публикува промоционален код на своя уебсайт, който позволява безплатно да се гледат мачове, ревюта и други видеоклипове на Ювентус за период от 30 дни.

Припомняме, че след положителният тест за коронавирус на Даниеле Ругани, 121 служители на Ювентус, включително футболистите, персонала, мениджърите и другите служители на клуба, се подложиха на доброволна карантина. Италианското първенство е спряно. Цялата страна е под карантина, като работят само супермаркетите и аптеките.

🙌 JUVENTUS TV IS FREE FOR A MONTH! 🙌To help you stay at home during this period: enter the code JUVE30DAYS during…

Gepostet von Juventus am Freitag, 13. März 2020

 

Ювентус продължава да следи ситуацията около Джанлуиджи Донарума

Според Calciomercato, Ювентус не спира активно да наблюдава ситуацията около договора на вратаря Милан Джанлуиджи Донарума.

Според източника, ръководството на „росониерите“ все още не е решило дали да удължи настоящото споразумение с Донарума, което изтича през 2021 г. и умува дали продажбата на играча би била изгодна в момента.

Ювентус пусна безплатна клубна телевизия за феновете си

Отбелязва се също, че торниците може да се възползват от несигурната ситуация, за да свалят цената на младия футболист, предвид добрите отношения между клуба и агента на вратаря Мино Райола.

По-рано беше съобщено, че редица други клубове, включително Челси, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен, претендират за Джанлуиджи Донарума.