Ювентус се фокусира върху Мемфис Депай
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бианконерите" нямат голям шанс за Луис Муриел от Аталанта

Нападателят на Аталанта Луис Муриел е близо до присъединяване към Нюкасъл, така че Ювентус ускори преследването на нидерландския национал Мемфис Депай.

Беше известно, че Муриел вероятно ще напусне Бергамо това лято, тъй като договорът му изтича в края на сезон 2022/23. Юве беше сред опциите за него напред, но La Gazzetta dello Sport съобщава, че Муриел е много близо до Нюкасъл Юнайтед. “Свраките” имат интерес и към съотборника му Дуван Сапата, но Муриел се оказа по-лесно достъпен.

Вместо това, Ювентус все повече се фокусирра върху нападателя на Барселона Мемфис Депай. Блаугранас са в сериозна финансова криза и не могат да регистрират новите си играчи, докато заплатите не бъдат намалени или не продадат футболисти. Тъй като Депай има договор до юни 2023 г., той може да бъде продаден практически безплатно, само за да не взима заплата.

Ювентус би могъл да плати сегашната му заплата от 5 милиона евро на сезон, така че е много вероятно да го видим като играч на “бианконерите” съвсем скоро. Преди него “старата госпожа” ще привлече Филип Костич от Айнтрахт Франкфурт.