google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Старата госпожа" е сравнително тиха до сега на трансферния пазар

Ювентус, се опитват да подпишат с ново крило от няколко седмици, но така и не можеха да попаднат на подходящия спрямо стила на Тиаго Мота и цената, която трябва да платят.  Сега обаче се твърди, че от доста дълго време те имат интерес към Нико Гонзалез от Фиорентина като преговорите продължават на този фронт, но изглежда, че този трансфер не е много сигурен.

Според Фабрицио Романо обаче, Ювентус е установил контакт със Спортинг Лисабон относно Маркъс Едуардс. Въпреки че е ключов играч в редиците на шампионите от Примейра Лига през миналия сезон, има предположения, че англичанинът може да получи разрешение да напусне на правилната цена.

Маркъс Едуардс отбеляза 21 гола и направи 26 асистенции в неговите 112 мача, но той бе резерва в първите два мача на Спортинг през сезон 2024-25. ,,Зеленобелите” изглежда тепърва ще решават какво ще става с крилото, за да се съгласи на евентуален трансфер, защото Ювентус в момента не е в състояние да харчи много пари, освен ако те не направят няколко продажби за ,,добри” пари.