Ювентус трансферира петима играчи в Премиър Лийг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Петима играчи на Ювентус може да заиграят във Висшата лига през новия сезон. Юве ще се опита да си набави финансови средства като продаде доста играчи в Премиър лийг. Става въпрос за ненужните Аарън Рамзи, Дъглас Коста, Алекс Сандро, Федерико Бернардески и Матиа Перин, на които Андреа Пирло няма намерение да разчита.

Идеята на шефовете на “бианконерите” е да будат субрани достатъчно средства, за да направи мащабна селекция, с която да атакува Шампионската лига. Според Gazzetta dello Sport интерес към Рамзи има от страна на Манчестър Юнайтед и лондонските Кристъл Палас и Уест Хем. “Червените дяволи” също така търсят играчи да се подсилят в атака и имат интерес към Бернардески и Коста.

Защитникът Алекс Сандро пък отдавна е в полезрението на Манчестър Сити и няма да е изненада, ако от новата кампания заиграе в тима на Пеп Гуардиола. Вратарят Матиа Перин пък е трансферна цел на новака Фулъм, като “котиджърс” за готови да платят 12 милиона евро за правата му.

Припомняме, че италианският шампион вече бе напуснат от Блес Матюиди, който разтрогна договора си по взаимно съгласие. Очаква се същото да сторят и Сами Кедира и Гонсало Игуаин. Ювентус ще се подсили с поне четирима нови играчи за новия сезон, според медиите в Италия. Андреа Пирло се нуждае най-вече от нападател, като се спряга името на Един Джеко в последните дни.