Загорчич е наясно с кого ще се раздели, отрече за нов футболист
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Говорихме вече с доста футболисти, надявам се да ги привлечем в Славия", сподели Заги

Старши-треньорът на Славия Златомир Загорчич не бе доволе нот загубата с Етър в последния кръг от кампанията в efbet Лига. Специалистът все пак заяви, че в клуба трябва са доволни, тъй като отборът е успял да се спаси. Заги коментира и селекцията на “белите”, като отрече информация за гръцкия защитник.

“Борихме се за оцеляването и успяхме. Трябва да сме доволни, от днешната среща обаче не съм доволен. Имаше отпускане при играчи, това е положението. Трябва да се подготвим добре за следващата кампания, да направим селекция. Ще се опитаме да вземем подходящите футболисти.

Видях информацията за гърцкия бранител, не знаех за такова нещо, не е вярно. Говорихме вече с доста футболисти, надявам се да ги привлечем в Славия. Един ден може да говориш едно с даден футболист, но на другия ден той да преговаря с друг отбор. Тасевски и Рангелов са при нас, тренират. Наясно съм с кого ще се разделим, но няма сега да давам повече информация. Ще има повече яснота другата седмица”, заяви Златомир Загорчич.