google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Срещу Етър също е важно да играем на 100%", заяви треньорът на "белите"

Очаквано наставникът на Славия Златомир Загорчич бе доволен от резултата срещу Ботев Враца, който гарантира оцеляването на тима в efbet Лига. “Белите” показват силна игра в последните кръгове и специалистът е щастлив.

„На Славия мястото не е в тази долна четворка. Това е тим за първата шестица. Казах това още когато пристигнах тук преди 4 години“, заяви Загорчич след двубоя с врачани.

„Всички мачове бяха много трудни. Днес също. Радостен съм от това, което виждам на терена – себераздаване. Ядосвам се на пропуските, но се надявам тези неща да ги оправим за следващия сезон. Можеше още по-рано да вкараме гол. Рангелов направи пропуск в една ситуация. Иска се много по-голяма концентрация в завършващата фаза. Контролирахме си нещата. Допуснахме една фатална грешка при статично положение, когато ни отбелязаха гол. Започнахме много добре втората част. Опитвахме се да победим, но за съжаление не успяхме да използваме това“, каза Златомир Загорчич.

Треньорът на “белите” направи коментар за последния мач за сезон 2020/21 в efbet Лига срещу Етър.

„За нас протоколни двубои няма. Срещу Етър също е важно да играем на 100%. Трябва да вдигнем самочувствието на играчите и да имаме спокойствие в подготовката за следващата кампания. Има спокойствие. Целта ни беше да станем първи в тази група.”