Заместник на Бензема не е приоритет за Реал Мадрид през лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" ще се фокусира върху Белингам

Трансферният експерт Фабрицио Романо разкри, че в Реал Мадрид нямат за основна цел привличането на нов нападател това лято. Според Романо, капитанът на “белия балет” Карим Бензема ще бъде титуляр в предни позиции и през следващия сезон, като французинът се очаква да поднови своя контракт с “Кралския клуб”.

Фабрицио Романо опроверга информациите от последните дни, че на “Бернабеу” подготвят оферта за Ерлинг Халанд. Все пак в бъдеще не е изключено Реал да се пробва за норвежкия голаджия. Италианският журналист е на мнение, че “лос бланкос” ще съсредоточат усилията си към подсилване на полузащитата, като приоритетна цел е Джуд Белингам от Борусия Дортмунд.

„Никога не е имало съмнение, че Карим Бензема ще остане в Реал. Той имаше договорка с клуба още от октомври насам. Плановете за лятната селекция винаги зависят и от треньора и в момента е твърде рано да правим прогнози. Смятам, че основен приоритет за клуба ще бъде привличането на Джуд Белингам, за когото ще се конкурират с Ливърпул и Ман Сити“, разкрива Романо.