Засипали с обиди и заплахи Мората след серията пропуски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стрелецът на Ла Фурия редовно посещавал психолог

Нападателят на испанския национален тим Алваро Мората разкри, че е получил ужасяващи заплахи за себе си и членовете на семейството му след бледото представяне в мачовете от груповата фаза на Евро 2020.

Голмайсторът на Ювентус бе засипан с яростни критики заради пропуските, които направи от чиста позиция. Мората дори сподели, че не е можал да заспи в продължение на девет часа.

“Получих такива обиди и заплахи, че не успях да мигна в продължение на девет часа,” заяви нападателят пред Cadena Cope. “Някои хора казваха “дано децата ти да умрат”.

“Разбирам, че ме критикуват заради липсата на попадения. Вероятно не си върша добре работата, но хората трябва да се поставят на мое място и да разберат какво е да чуваш такива неща.

“Когато се случи някаква трагедия, тогава вече казват, че си бил добър човек. ОК, сега съм добре, но може би преди години щях да понеса това много зле.

“Когато вляза в хотела, оставям телефона настрана, за да не чета социалните мрежи. Притесняваме обаче, че чувам тези неща за жена ми и децата на стадиона.

“Налага се да посещавам и психолога на националния ни отбор. Това помага. Хубаво е да има някой, който да те изслуша, когато имаш нужда. Съотборниците ми се шегуват, че ходя на психолог, но с него мога да разговарям дори за това.”