google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският тим е готов да предложи 40 млн. евро за бранителя Томас Араухо

Челси има желание да подпише с 22-годишния португалски защитник Томас Араухо от Бенфика в края на трансферния прозорец. Според информaция на CNN Португалия, “сините” планират оферта за подписа на Араухо. Клубът от Западен Лондон е готов да плати 40 милиона евро за младия централен защитник.

Челси трябва да привлече нови лица в отбраната, а Араухо би бил качествена дългосрочна инвестиция за тях. 22-годишният футболист показа класата си в Бенфика и може да бъде дългосрочно решение в отбраната за “сините”. Младокът е свързван и с Кристъл Палас, но надали Челси ще има проблем да се пребори за подписа на таланта.

Челси показа желание да инвестира в талантливи млади играчи през последните години и не е изненада, че имат интерес към португалеца. Араухо ще им помогне да се стабилизират в защита и той може да бъде идеалният дългосрочен заместник на Тиаго Силва.

Съобщава се, че ПСЖ също има желание да привлече Томас Араухо. Френският тим представи договор на играча и парижани имат финансите да му осигурят добра заплата, но въпросът е дали там ще има шанс за изява. Ще бъде интересно да видим дали Челси може да привлече португалския защитник в последните дни на летния трансферен прозорец.