google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Френският защитник на Барселона – Самуел Умтити, заспа сладко на дивана в дома си, докато полицията претърсва имението му. Самите полицаи са го навестили, за да търсят улики за влизане с взлом в къщата на футболиста.

Припомняме, че през септември имението на французина беше ограбено, докато самият той бе на стадиона по време на срещата между Барселона и Валенсия.

Когато полицията пристигнала в дома на Умтити, полицаите го заварили да играе видеоигри. Той дал разрешение на властите да започнат работата си и докато те изпълнявали своите задължения, самият той заспал на дивана. Когато полицейските служители приключили, станало ясно каква е работата и те решили да напуснат имението без да смущават съня на футболиста, твърди AS .

Самуел Умтити не е първият играч на Барселона, пострадал от обирджии. Преди това апашите ограбиха къщите и на Жерар Пике, Артур и Нелсон Семедо.

Припомняме, че френският защитник се премести в Барселона от Лион през юли 2016 г. В настоящото първенство на Испания е играл в осем мача.