Защо Рийс Джеймс няма да играе за Челси днес?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът няма да вземе участие за своя отбор срещу Сити.

Проблемите на Рийс Джеймс с контузии се пренесоха и през настоящия сезон.

Бекът на „Сините“, който всички очакваха да се превърне в суперзвезда след като се наложи в първия състав на Челси поради забравана за трансфери на клуба през 2019 година.

На него дори му беше дадена капитанската лента. Продукт на академията на отбора от Западен Лондон, Джеймс винаги е бил любимец на феновете, но те не могат да го виждат често на терена в последно време.

Рийс прекара над 200 дни в лазарета през изминалата кампания и пропусна 38 мача в този период. Проблемите със сухожилието са тези, които го тормозят през последната година и половина като за съжаление на играча, те не са вече зад гърба му.

Джеймс се представи на ниво в пред сезонната подготовка на Челси под ръководството на новия наставник Мареска, но преди началото на сезона във Висшата лига, от клуба споделиха, че той отново има проблеми със сухожилието и няма да вземе участие в откриващия мач, но дори да беше здрав, Рийс нямаше как да играе, защото изтърпява 4-мача наказание след като беше изгонен през миналия сезон срещу Брайтън.

Очаква се бекът да се завърне на терена след паузата за национални отбори, когато неговото наказание ще бъде изтекло като най-вероятно ще е на разположение да играе срещу Уест Хям на 21ви Септември.