Защо Заха не се очаква да се завърне в Кристъл Палас?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Уилфрид не се наслаждава на добър период в Галатасарай.

Само една година след като Уилфрид Заха напусна „Орлите“ като свободен агент, за да подпише с турския гранд, 31-годишният-футболист има желанието да се завърне във Висшата лига.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед беше оставен извън групата от Галатасарай в тяхната победа с 2-1 срещу Коняспор от първенството и въпреки че Кристъл Палас са свързвани с Уилфрид, Париш сподели, че не се очаква Заха отново да стане техен футболист през настоящия трансферен прозорец.

След като Стив Париш беше попитан в интервю дали съществува възможност Заха отново да играе за „Орлите“, той отговори: „Аз бих взел Уилфрид на мига. Той е част от нашия отбор и от нашата история. Има малко футболисти, които могат да бъдат сложени като едни от най-важните в превръщането на нашия отбор в един от елитните отбори на Острова и Заха със сигурност е един от тях.“

Париш добави обаче, че подобен трансфер е твърде малко вероятен през настоящото лято поради много причини и че той желае всичко най-добро на Заха като сподели още, че поддържа контакт с Уилфрид.