Добави коментар
Таблоидът Bild нападна отбора на Ханзи Флик още преди първия му мач в Катар

Високотиражният Bild опита в характерен стил да увеличи популярността си, призовавайки националния отбор на Германия да се оттегли от Мондиал’2022 в Катар след решението на световната футболна централа ФИФА да забрани на капитаните да носят лентата с цветовете на дъгата.

“Срамуваме се от вас! Страната ни дължи много специални моменти на националния отбор. От чудото в Берн през 1954 г., титлата, спечелена след обединението през 1990 г., историческата победа със 7:1 срещу Бразилия през 2014 г…. Но в историята 21 ноември 2022 г. ще бъде запомнен като ден на срам. Денят, в който Германският футболен съюз и националният отбор загубиха доверие”, пише изданието в остро послание към отбора.

“ФИФА заплаши със санкции, ако Мануел Нойер носи лентата „Една любов“ срещу Япония. Разбира се, това поведение на ФИФА е скандално, но трябва да им се каже: Е, какво? Покажете на Нойер жълт картон и червен, ако искате, отстранете го, вземете ни точките, пратете ни у дома… Единствената правилна реакция към ФИФА е да им покажем характер – да напуснем Световното първенство“, добавят от Bild – медия, известна с провокативните си материали в търсене на повече популярност.

Добави коментар
Гласувай:
3.2/5 - 19 гласували