Добави коментар
"Той очаква с нетърпение дебюта си в Левски. Нямам информация за ревност от Славия за този трансфер"

Николай Жейнов се надява Филип Кръстев да стане официално футболист на Левски в близките часове. „Надявам се до няколко часа, максимум утре да бъде официално подписан договорът. Има принципно съгласие между двата клуба, като се надявам до утре на обяд най-късно всичко да е факт“, обяви агентът на младежкия национал в ефира на „Дарик Радио“,

„Не смятам да разкривам детайли от договора, но идеята е за една година, като на средата на договора двата отбора могат да го прекратят или подновят. Тогава обаче не се знае дали Филип Кръстев ще иска да се махне от Левски. Тук тежи и неговият глас и ще е важно желанието му“, допълва мениджърът.

„Комплексни са причините. Отиде в Троа, когато Сити груп бяха постигнали споразумение за закупуването на Троа. Новият борд там започна да работи от месец март, като остана старото ръководство. Те бяха на първо място и нямаше смисъл да се правят смени и затова Филип имаше малко игрово време. Решихме да се преместим в Камбур. Там почнахме добре, но след това втората Ковид вълна му попречи да продължи да се развива като един от най-талантливите, дори и най-талантливият български талант“.

Жейнов е категоричен, че Кръстев го очаква бляскаво бъдеще и успокои „сините“ фенове, че Левски няма да плати фрапираща сума за него. „Филип го чака бляскаво бъдеще. Той говори перфектен английски, така че комуникацията не е била проблем. Освен това е адаптивен. Спортният директор на Камбур бе изненадан, че са на седмо място. Отборът не залага толкова на техничните футболисти. Гледаме напред и не виждам никакъв проблем. Филип няма да струва нещо фрапиращо на Левски. Да не кажа, че ще струва, колкото един футболист от школата“.

„Той идва с огромно желание. Ние говорихме доста и преди Нова година. Той очаква с нетърпение дебюта си в Левски. Нямам информация за ревност от Славия за този трансфер“, каза още агентът.

Снимка: Lap.bg

Добави коментар
Гласувай:
3.2/5 - 19 гласували