google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според легендарния голмайстор никой няма да се навие да вземе акциите на клуба

Носителят на “Златната обувка” Петър Жеков рзкритикува феновете на ЦСКА София, които потърсиха сметка на собственика Гриша Ганчев за трансферната му политика чрез гневна декларация.

Според легендарния голмайстор, който признава, че не познава автора на обръщението към Ганчев – групата “Офендърс”, няма да има кандидати да наследят Армейците.

“Никой няма да вземе акциите,” прогнозира Жеков, който все още държи рекорда за най-много реализирани голове (253) в родния елит.

“Който иска да издържа ЦСКА, ще му трябват пари. Много пари. То хора с пари има, ама на никой не му се дават. Разбрах, че срещата за бъдещето на ЦСКА е била около 3 часа.

“Ето, например на Гриша Ганчев му се дават пари за клуба, но му се пречи. Феновете, които са го ядосали, да си гледат работата. Ганчев дава средства, но трябва и да вземе нещо. Това е един вид бизнес.

“Какво като сме продали Али Соу, има и други играчи все пак. Голяма грешка правят тези фенове. Не знам каква е тази група “Офендърс”. Да не би да са от другия клуб – 1948.

“Трябва да се провери. Не съм навътре, за съжаление. Но Ганчев е прав. Щом толкова искат Соу да остане, да вземат те да издържат ЦСКА. Да, но няма да го вземат. Трябват много пари. Ганчев дава от своя джоб, а те му правят забележка, от какъв зор.

“Имаме възможност да станем шампион и при настоящата ситуация. Али Соу си тръгва, но вместо него са взети добри футболисти. Ако зависи от мен, винаги с двама централни нападатели бих играл. Няма да се усети продажбата на Соу, но напускането на Ганчев – да”