Жеков изригна:”Кой е този Джарета? Да се маха и да не се връща…”

Жеков изригна:"Кой е този Джарета? Да се маха и да не се връща..." 1
0 0

Най-добрият голмайстор в елитния ни ешелон за всички времена Петър Жеков захапа здраво спортния директор на ЦСКА София Кристиано Джарета.

Само преди няколко дни се смяташе, че италианецът е приключил авантюрата си на “Българска армия” и дори се появиха информации, че е напът да заеме шефски пост в английския Уотфорд.

В началото на тази седмица обаче Червените обявиха, че Джарета остава с нов двегодишен договор.

“Кой е този Джарета?! Да се маха и да не се връща изобщо тук,” започна носителят на “Златната обувка” в характерния си пиперлив стил.

“Кой играч докара? Един Белтраме и толкова. На нас ни трябват класни футболисти, а не свободни агенти, които са изгонени отнякъде, че не става нищо от тях.

“Стойчо Стоилов е този, който ходи, избира и докарва играчите. Той е този, който разбира. Джарета през цялото време седеше с един тефтер… Не го знам каква работа е свършил“

В същото време Жеков се изказа ласкаво за завърналия се на треньорския мостик Стамен Белчев.

„ЦСКА изглежда много добре и като селекция, и като игра и стиковка,” заяви авторът на 253 гола в топ-дивизията ни Жеков. “Нивото бе вдигнато.

“Люпко Петрович и Милош Крушчич само пречеха. Никаква работа не свършиха. С връщането на Стамен Белчев промяната е налице. Радващо е, че спортно-техническото ръководство си свърши добре работата и селекцията бе направена навреме.

“Успяха рано да вземат новите попълнения. Тепърва ще видим как ще се развият. ЦСКА трябва да започне сезона с победа и след това да набира все по-голяма скорост.”