Жеков: Вярвам, че Младенов ще направи ЦСКА шампион до две години
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"ЦСКА все още има шансове за излизане от групата в Лига Европа"

Легендата на ЦСКА Петър Жеков е уверен, че Стойчо Младенов ще изпълни обещанието си да направи „армейците“ шампиони до две години. „Стойчо Младенов обеща, че ще направи до 2 години ЦСКА шампион, и аз му вярвам“, заяви пред „Мач Телеграф“ навършилият 77 години години вчера Жеков.

„Иска ми се ЦСКА да стане шампион още този сезон, но това ще стане трудно. Лудогорец може и да няма треньор в момента, но за тях не е проблем, защото така или иначе имат два отбора, а ние едвам един събираме. ЦСКА все още има шансове за излизане от групата в Лига Европа. Стартът ни беше лош – 5 гола от Рома, равен вкъщи с Бодьо/Глимт. Всичко обаче зависи от момчетата. Много е важно отново да успеем да победим Рома в София, както се случи миналата година“, допълни бившият футболист на „червените“.

Жеков се изказа критично по адрес на селекционерът на родните национали Ясен Петров „Откъде го намериха този селекционер. Ясен Петров прилича на поп. Щял да си тръгне, ако Бербатов спечели конгреса. Ами да си ходи, смята, че някой ще тъжи за него ли.“