Жереми Петрис: Можем да се класираме за Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Със Станимир Стоилов работим много добре - строг е", разкри Петрис

Защитникът на Левски Жереми Петрис говори за предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT, в което разкри доста неща за себе си и коментира работата на старши-треньора на “сините”. Станимир Стоилов.  Френският бранител е убеден, че отборът от “герена” ще успее да се класира за европейските клубни турнири.

“Започнах да тренирам на пет години, по примера на моя по-голям брат, както и заради баща ми, който също се занимава с този спорт. Така реших да продължа семейната традиция и да играя футбол и аз. 0:34 + 0:37 В момента обаче само аз продължавам с футбола”, заяви Петрис за началото на футболната си кариера.

“Нивото не е лошо тук, в България. Харесва ми. Да, не е като в Италия, но ми допада. В Левски почти всички сме много силни футболисти, няма само един, който да се отличава. Много са разликите между Царско село и Левски”, каза Петрис за преминаването си в България.

“Със Станимир Стоилов работим много добре. Строг е. Тичаме постоянно – с или без топка. Разбира се, неговият асистент също ми помага много. Особено по време на тренировъчния процес или по време на мачовете. Работим чудесно”, каза французинът.

“Разбира се! Можем, трябва само да вярваме и ще можем да се класираме”, отговори Петрис на въпрос постижимо ли е класиране в Европа.

“Феновете са много добри, никога в моята кариера не съм виждал подобна публика, като тази на Левски”, заяви бранителят за феновете на тима.