Жесток скандал между Хубчев и капитана на Левски след загубата от Локо (Пд)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Страхотен скандал е избухнал в съблекалнята на Левски след последния съдийски сигнал на мача с Локомотив Пловдив миналия вторник от турнира за Купата на България. Сините отстъпиха с 0:2 на “Лаута” и са с минимални шансове да се класриат на финала в турнира.

Обстановката в съблекалнята на “сините” след мача не била никак добра.  Капитанът на столичани Иван Горанов не издържал и се нахвърлил на старши-треньора Петър Хубчев. Защитникът бил бесен от думите на специалиста, че някои футболисти с лекота си вадят картони, пише “Меридиан мач“.

Горанов си изкара жълт картон в мача за остра реакция, след като съдиите подминаха удар на Димитър Илиев в лицето му и отсъдиха фаул, тъй като капитанът на Левски бутна в гръб голмайстора на пловдивчани. Това означаваше, че Горанов ще пропусне двубоя с Арда от първенството, тъй като получи пети жъл картон. Левият защитник започнал да ругае Хубчев и на свой ред го обвинил за страхливата тактика.

Без да се колебае Хубчев е казал, че сваля доверието си в него и му отнема капитанската лента. Твърди се, че единствен намесата на съотборниците на Горанов е предотвратила още по-голям екшън в “синята” съблекланя. Както е известно, Хубчев от миналото лято искаше да привлече футболист, който да е конкурент на Горанов или негова алтернатива, но играч на поста ляв бек не бе привлечен.

Иван Горанов не бил единственият футболист, който е загубил доверието си в Петър Хубчев покрай двубоя с Локомотив. Останалите също имали доста упреци към наставника, които били свързани с подготовката за мача на “Лаута”.