Живко Миланов: Феновете много ни помогнаха да обърнем двубоя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Беше много важно, че изравнихме преди почивката", заяви треньорът на "сините"

Живко Миланов бе много благодарен на привържениците на Левски след важната победа с 2:1 над Черно море с 2:1. Той отбеляза, че е хубаво да се играе пред фенове на Герена” и , че “сините” ще се борят за седмото място до края на сезона.

“Чувството е много хубаво. За пръв играем пред наши фенове тук на Герена. Липсваше ни през цялата година. В момента заслужено феновете поздравяват футболистите. През първата част не успяхме да контролираме топката. Черно море малко ни изненада. Пресираха ни доста високо. През втората част играхме доста добре. Феновете много ни помогнаха да обърнем мача”, каза той.

“Грешки винаги ще се правят. По-важното е, че тези момчета показаха характер и обърнаха мача през втората част. Беше много важно, че изравнихме преди почивката. Радостен съм, че бързо се върнахме в мача. Нещата си дойдоха на мястото през втората част”, добави той.

“Боби след всеки мач се чувства по-добре. За Ради това бе първи двубой. Трябва да сме внимателни с тези момчета. Ради има две операции, а Боби – три. Със следващите мачове ще добият още повече самочувствие, за да са на 100%”, сподели Миланов.

Треньорът на Левски заяви, че отборът се цели в седмото място, но ще е доста трудно. Миланов се надява ‘сините’ да спечелят двете си срещи на “Герена”, а в същото време Черно море да загуби точки, тъй като иначе няма да има смисъл.

“Не знам дали положението в Левски е по-добро. Надявам се да разберем”, заяви Миланов по повод идването на новия спонсор.