google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Kапитанът на Левски Живко Миланов обяви тъжна новина след последния си мач за “сините” срещу Локо (Пловдив). Той заяви, че преди 3- 4 месеца е бил диагностициран със заболяване на белия дроб. Точно това е основната причина капитанът на столичани да прекрати своята сериозна футболна кариера.

„Преди 3-4 месецa бях диагностициран със заболяване, засягащо белия ми дроб. Беше необходимо да прекратя кариерата си. Не искам да казвам какво е заболяването, но изчакахме толкова време, за да бъде потвърдена диагнозата. Докторите ме уверяват, че съм се оттървал с най-лекото, като поради тази причина избрах мачът днес да е последният и да не играя приятелски, колкото да се каже, че приключвам”, заяви Живко Миланов.

Капитанът на Левски каза също, че е имал желание да завърши кариерата си, когато е искал, а не нещо да го откаже.

“Оттук нататък и аз ставам привърженик на Левски и ще гледам отстрани”, заяви разплаканият Миланов пред събралите се журналисти в микс-зоната на “Герена”.

„Няма да се занимавам професионално с футбол”, добави сърцатият защитник.

За съжаление на Миланов, Левски направи 0:0 в тазвечершния мач реванш с Локомотив (Пловдив) и не успя да се класира на финала за Купата. Това ще бъде 11-та поредна година без купа за “сините”, като за последно те станаха шампиони на България през сезон 2008/09.