Живко Миланов: Спрях с футбола заради заболяване на белия дроб
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Kапитанът на Левски Живко Миланов обяви тъжна новина след последния си мач за “сините” срещу Локо (Пловдив). Той заяви, че преди 3- 4 месеца е бил диагностициран със заболяване на белия дроб. Точно това е основната причина капитанът на столичани да прекрати своята сериозна футболна кариера.

„Преди 3-4 месецa бях диагностициран със заболяване, засягащо белия ми дроб. Беше необходимо да прекратя кариерата си. Не искам да казвам какво е заболяването, но изчакахме толкова време, за да бъде потвърдена диагнозата. Докторите ме уверяват, че съм се оттървал с най-лекото, като поради тази причина избрах мачът днес да е последният и да не играя приятелски, колкото да се каже, че приключвам”, заяви Живко Миланов.

Капитанът на Левски каза също, че е имал желание да завърши кариерата си, когато е искал, а не нещо да го откаже.

“Оттук нататък и аз ставам привърженик на Левски и ще гледам отстрани”, заяви разплаканият Миланов пред събралите се журналисти в микс-зоната на “Герена”.

„Няма да се занимавам професионално с футбол”, добави сърцатият защитник.

За съжаление на Миланов, Левски направи 0:0 в тазвечершния мач реванш с Локомотив (Пловдив) и не успя да се класира на финала за Купата. Това ще бъде 11-та поредна година без купа за “сините”, като за последно те станаха шампиони на България през сезон 2008/09.