google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на "шпорите" коментира амбициите на тима

Жозе Моуриньо заяви, че отборът на Тотнъм не мисли за първото място и спечелването на титлата. Според Специалния този отбор може да стане шампион в много други първенства в Европа, но Премиър Лийг е най-трудната лига.

Много специалисти слагат Тотнъм сред фаворитите за титлата предвид силния им състав и отличната форма на Хари Кейн и Хюн Мин Сон.

„Мога да кажа, че този отбор може да е шампион в много други европейски страни. Висшата лига обаче е най-трудното първенство, тъй като в нея можеш да имаш силен сезон и много точки, но все пак около теб са Ливърпул, Ман Сити, Челси, Ман Юнайтед, Лестър и Арсенал. Може да направиш силна кампания, но да не си шампион“ обясни португалецът.

„Какво можем да сторим ние? Да мислим само за следващия мач. Другите не ни интересуват. Без значение е за мен какво се случва в другите двубои. Искам отборът ми да играе силно във всяка среща, а в края на кампанията ще видим на каква позиция сме“ сподели Жозе Моуриньо.

Португалсият специалист не пропусна отново да похвали Хари Кейн, който вчера донесе успеха на “шпорите” с 1:0 срещу Уест Бромич със своя гол номер 150 във Висшата лига.

„За мен статистиката за един нападател освен попаденията трябва да включва и това, което прави в мачовете, когато не бележи. Хари върши невероятна работа за отбора и има огромно влияние, защото той помага и в защита, отнема топката и върши всички малки неща, които са нужни“ каза Моуриньо.