Зидан иска Роналдо обратно в Реал, пари може да спънат сделката
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Финансовите претенции на португалеца са голям проблем за гранда от Мадрид

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е обявил на клубния президент Флорентино Перес, че иска Кристиано Роналдо на „Сантяго Бернабеу“.

Португалецът е с неясно бъдеще в Ювентус, след като не успя да помогне на отбора да продължи напред в Шампионска лига и „бианконерите“ бяха отстранени от Порто в осминафиналната фаза. Това доведе и до редица критики към Роналдо, което може да се превърне в катализатор за раздялата му с торинци.

Наскоро дори се появи информация, че агентът на Роналдо – Жорже Мендеш, се е свързал с Флорентино Перес, като целта на разговора е била да провери дали има опция петкратният носител на „Златната топка“ да играе отново в мадридския гранд.

Журналистът на „Cadena Cope“ Мелчор Руис съобщава, че Зидан е прегърнал идеята Роналдо отново да облече екипа на „лос бланкос“ и иска да върне нападателя на „Сантяго Бернабеу“ през следващия сезон.

Най-сериозният проблем за евентуална сделка са финансовите претенции на Роналдо. Президентът Перес не е съгласен да дава същите пари, които португалецът получава в Ювентус. Особено като се вземе под внимание това, че заплатите на Серхио Рамос и Лука Модрич се орязват, за да останат в Реал.