Зидан: Трябва да мислим позитивно и да играем умно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан иска неговите футболисти да играят задружно и с бистър ум в предстоящото дерби с Барселона.

„ Дали рецептата за успех в „Ел класико“ е в сърцето и главата. Да – сърце, глава и задружност. За нас, най-важно е второто. Ще изиграем много добър мач.“ – коментира мениджърът.

Запитан за лошите резултати напоследък, Зидан отговори :“ Вярно е, че сме в деликатна ситуация, тъй като не спечелихме последните три мача на „Сантиаго Бернабеу“. Ние знаем, че такива неща се случват понякога. Трябва да покажем позитивен дух. Заедно ще преодолеем трудната ситуация. Единственото, което е от значение, е нашите фенове да са зад нас от началото до края на мача. Разбирам, че те можа да се раздразнени, но ние имаме нужда от тяхната подкрепа. Те също се нуждаят от своя отбор. Със сигурност, утре ще дадем всичко от себе си.“

„Тони Кроос? Когато резултатите не са добри, винаги се търси някаква причина. Този път е Тони, защото не игра срещу Сити. Но ние не загубихме заради неговото отсъствие, сигурен съм в това. Сетиен казва, че дербито е по-важно за Реал? За нас всички мачове са с еднакво значение. Знаем, че този е по-специален, но не му отдаваме излишна значимост. Сблъсъкът е на нашия стадион и ще направим всичко възможно за да спечелим.“ – коментира французина.

„Наистина, когато загубим точки, винаги се говори колко сме слаби, но аз съм на друго мнение. Такива неща се случват във футбола. Трябва да гледаме напред и да се опитаме да променим нещата.“ – бяха последните думи на Зидан.