Зиеш е официално футболист на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Челси официално потвърди привличането на Хаким Зиеш от Аякс. Халфът вече е договорил личните си условия с лондончани и е подписал договор с клуба. Контрактът е с дължина от 5 години. Преди няколко дни „сините“ обявиха, че са постигнали съгласие с Аякс за трансферната сума, а сега вече и договорката с играча е факт.

„Горд и щастлив съм, че се присъединих към толкова голям отбор. Нямам търпение за новия сезон и се надявам, че заедно ще стигнем до големи успехи“ – бяха първите думи на мароканеца, след трансфера.

„Щастливи сме , че привлякохме Зиеш. Той бе основната ни цел за летния трансферен прозорец. Той безспорно е един от най-добрите офанзивни халфове в Европа, в което се убедихме и по време на сблъсъците ни с Аякс в Шампионската лига. Искаме да пожелаем успех на Хаким и сегашния му отбор до края на сезона. Нямаме търпение да го посрещнем на „Стамфорд Бридж“. – коментира директорът на Челси Марина Грановская.

Британските медии твърдят, че Челси ще плати около 40 милиона за правата на офанзивния футболист. С евентуални бонуси, сумата може да достигне до 44 милиона.