Зинедин Зидан иска Жул Кунде, за да поеме Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският специалист вече е отворен към опцията да пристигне на "Олд Трафорд"

Зинедин Зидан е готов да започне преговори с Манчестър Юнайтед за позицията на мениджър, като вече има ясна визия за първия си трансфер, ако застане начело на английския клуб.

Според информацията, публикувана от football365.com, Зидан иска да привлече френския защитник на Барселона Жул Кунде като първото си ново попълнение в Манчестър Юнайтед. Зидан вярва, че Кунде би изиграл ключова роля за заздравяване на отбраната на “червените дяволи”, която е била слабото звено на отбора през този сезон.

Настоящият мениджър на Манчестър Юнайтед, Ерик тен Хаг, е под голямо напрежение след най-лошия старт на клуба във Висшата лига от дълго време насам. Отборът е спечелил едва 7 точки от възможни 21 в първите седем кръга на първенството, а нападението също е проблем, тъй като тимът е реализирал само 5 гола. Това доведе до спекулации, че клубът може да търси нов мениджър, ако формата на отбора не се подобри.

Сред имената, които се споменават като потенциални заместници на Тен Хаг, освен Зидан, са Масимилиано Алегри, Гарет Саутгейт, Томас Тухел, Еди Хау и Томас Франк.