google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сега Роналдо е футболист на Ювентус, където играе на високо ниво. Не мога да ви кажа нищо повече“, заяви Зидан.

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори пред медиите преди двубоя на “белия балет” срещу Елче от Ла Лига през уикенда. Старши-треньорът на “лос бланкос” коментира слуховете за евентуално завръщане на Кристиано Роналдо в Мадрид.

„Всички сте наясно какво означава Кристиано за Реал, какво е направил и колко голям ефект имаше. Сега обаче той е футболист на Ювентус, където играе на високо ниво. Не мога да ви кажа нищо повече“, заяви Зизу.

„Рамос сам заяви, че може да играе на най-високо ниво до 40-годишна възраст. Това е добро намерение. С всяка изминала година той ще бъде наясно как се чувства. Ако се чувства както в момента, тогава ще може спокойно да играе до 40 години“, добави Зидан

„Не смятам, че Рафаел Варан обмисля да напусне клуба. Той винаги е споделял, че се чувства щастлив в Реал. Очаквам да остане при нас“.

„Има логика в това Азар да се чувства некомфортно. Дълго време той се възстановява от контузия, която не е имал никога преди. Има дългосрочен договор с нас и когато е готов, ще се завърне в игра и ще играе като за последно. Положително настроен съм към него и мога да уверя феновете, че е много сложно, когато не си на 100%. Сигурен съм, че Еден ще покаже качествата си в Реал“, каза още треньорът на Реал Мадрид.