Зрелищен парад в Росарио подкани Меси да се върне у дома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Известните с буйния си нрав привърженици на Нюелс Олд Бойс спретнаха зрелищно шествие в Росарио, в което призоваха звездата на аржентинския футбол Лео Меси да се завърне в родния си клуб.

Иконата на Барса е роден в Росарио и бе част от детско-юношеската академия на клуба между 1994 и 2000 година.

Парадът, в който се включиха хиляди фенове на Олд Бойс, премина под мотото “Твоята мечта, нашето желание!”. Привържениците, носещи шапки, шалове и дори предпазни маски с лика на Меси, огласиха града с любимите си песни, като разбира се не преставаха да скандират името на своя идол, подканяйки го да се завърне у дома.

Зрелищен парад в Росарио подкани Меси да се върне у дома 1

“Не знам дали подобно нещо е невъзможно,” коментира ситуацията вицепрезидентът на клуба Кристиан Д’Амико. “Всичко зависи от него и семейството му. Като директори ние трябва да направим всичко по силите си да му помогнем да вземе решение.

“Когато Марадона дойде в Нюелс никой не мислеше, че подобно нещо е възможно. Смятам, че може да се случи нещо сходно и сега. Това е деликатна тема.

Зрелищен парад в Росарио подкани Меси да се върне у дома 2

“Как Нюелс да не иска да види най-добрия футболист в света облечен в неговите цветове? Времето ще покаже какво ще стане. Трябва да останем спокойни.”