Звезда на Борусия Дортмунд наруши мълчанието си относно бъдещето си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крилото е желанo от множество клубове

Карим Адейеми говори за бъдещето си в Борусия Дортмунд на фона на интересът от страна на Ливърпул и Челси. Челси вече са се свързали с агента на Адейеми, а Ливърпул се смята, че имат голямо желание да го привлекат.

Извън Висшата лига, италианският гранд Ювентус също е осъществил контакт с футболиста на Дортмунд като потенциален заместник на Федерико Киеза, за който също има спекулации, че ще напусне ,,старата госпожа”.

Адейеми, който има договор до юни 2027 г., призна, че не може да гарантира нищо относно бъдещето си, въпреки че е „щастлив“ в клуба. Когато бе попитан за бъдещето си, Адейеми сподели пред Ruhr Nachrichten: „Не мога да кажа нищо за това. Нося фланелка на Дортмунд и съм доволен да нося фланелката на Дортмунд. В живота нищо не се знае.“

Новият старши треньор на Борусия Дортмунд – Нури Шахин не желае да коментира спекулациите около бъдещето на Адейеми, но изглежда желае да задържи 22-годишния нападател в състава си.

,,Карим знае какво мисля за него. Не искам да започвам да коментирам всеки слух. Това, което е важно за мен, е какво искам от него. И това, което Карим ми каза, е важно за мен. Всичко останало не е моя грижа”, сподели Шахин.

В момента Шахин има Адейеми, Джейми Баное-Гитънс, Жулиен Дюранвил, Дониел Мален и Джовани Рейна като опции по крилата. Въпреки това, има известна несигурност дали Мален и Рейна, няма да напуснат особено след като последният прекара втората половина на миналия сезон под наем в Нотингам Форест.